Vakmanschap op basis van de aanwezige kennis, ervaring en een modern machinepark. Hierdoor kunnen we u volledig voorzien in uw productbehoefte, waar kwaliteit voorop staat.

Graag denken we met u mee over de maakbaarheid van het product, om zo de doorlooptijd en kostprijs voor uw organisatie optimaal te houden.

Complexere producten zijn voor ons een uitdaging en geen probleem. We bewerken de meest uiteenlopende materialen, exoten als Inconel, Titanium en Invar zijn absoluut geen uitzondering

CNC Frezen is het specialisme van Betactic Engineering. Met behulp van een uiterst modern machinepark worden kleine, middelgrote en grote series geproduceerd in een georganiseerde werkomgeving volgens klant specificatie. Complexere producten zijn voor ons een uitdaging en geen probleem.

 

Mazak Variaxis J600/5X
X-as 850mm
Y-as 550mm
Z-as 510mm
Tafel ø500
Aantal assen: 5

Mazak Variaxis J500
X-as 350mm
Y-as 550mm
Z-as 510mm
Tafel ø340
Aantal assen: 5

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is er de beschikking over diverse meet- en controlemiddelen, zoals de Hexagon 3D meetmachine. De metingen vinden plaats gedurende het productieproces en als eindcontrole, met de mogelijkheid om alles vast te leggen in een meetrapportage.

Hexagon Tygo SF
X-as 500mm
Y-as 580mm
Z-as 500mm
Nauwkeurigheid 2.5 µm + L/250 bij 16°C - 26°C​
Software PC-DMIS CAD

Alle producten worden m.b.v. Cad/Cam geprogrammeerd, of het nu 3-assig, 5-vlak of 5-assig simultaan is. De meest complexe delen kunnen op een efficiënte wijze geprogrammeerd worden, maar ook de eenvoudige producten profiteren van de nieuwste bewerking strategieën.

Metalen producten kunnen voorzien worden van serienummers, teksten of logo’s met behulp van de Fiberlaser.

Zijn er bewerkingen of nabehandelingen die niet zelf uitgevoerd kunnen worden, dan wordt er gebruik gemaakt van een uitgebreid netwerk aan partners. Denk hierbij aan CNC draaien en langdraaien, maar ook oppervlakte behandelingen als bijvoorbeeld anodiseren, vernikkelen en reinigen.

Bezoek ons

Betactic Engineering
Heerkensakker 4B
5571 ST BERGEIJK